შოკოლადი გავადნოთ ორთქლის აბანოზე. ფუნჯის დახმარებით (უკეთესი იქნება თუ სილიკონის იხმართ) გავანაწილოდ შოკოლადი ფორმებში. ეს პირველი ფენაა? ნუ ნერვიულობთ თუ გაგისკდებათ. შევდგათ ფორმები საყინულეში 10 წუთით. როდესაც გაცივდება წავუსვათ მეორე ფენა, ოღონდ ცოტა სქლად, და კიდევ შევდგათ გასაციებლად. გავადნოთ კარაქი. კარაქში ვამატებთ შაქრის პუდრას და ვანილს, ვურევთ ყველაფერს კარგად. ხაჭოს დავუმატოდ კარაქი.
კარგად ავურიოთ ჩვენი ხაჭო და გავანაწილოთ გაციებულ შოკოლაის ფორმებში. ამ ეტაპზე შეგიძლიათ არ აავსაოთ ბოლომდე შიგთავსით და დაუმატოდ ქიშმიში ან ნებისმიერი სხვა თქვენი საყვარელი ჩირი. ბოლოს წავუსვათ ერთი ფენა შოკოლადი - შევდგათ საყინულეში, მეორე ფენა - ისევ საყინულეში. მომზადებული სიროკი ძალიან ადვილად გამოდის სილიკონის ფორმიდან და გამოიყურება ძალიან მიმზიდველად. თუ არ აპირებთ მირთმევას ჯობია რომ დატოვოთ მაცივარში.