მთავარი » სტატიები » დესერტები |
რულეტი შოკოლადის კრემით
მასალა:
მომზადება: ინგრედიენტები მოათავსეთ ჯამში და კარგად ათქვიფეთ. თუნუქის ფირფიტაზე დააფინეთ კარაქწასმული პერგამენტის ქაღალდი, გადმოიღეთ ცომი და თანაბრად გაშალეთ ქაღალდზე, გამოაცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 5-7 წუთის განმავლობაში. ცხელ რულეტს წაუსვით შოკოლადის კრემი, ცხელ-ცხელი გადაახვიეთ და თან ააცალეთ პერგამენტის ქაღალდი. ცივ რულეტს მოაყარეთ შაქრის პუდრა ან გახეხილი შოკოლადი. | |
ნანახია: 785 | | |
სულ კომენტარები: 0 | |