მთავარი » სტატიები » დესერტები

ფუნთუშას რეცეპტი

funtushas momzadeba

მასალა:

  • 350 გ ფქვილი,
  • 300 გ მაწონი,
  • 1 ს.კ ზეთი.
  • 2 ჩ.კ შაქარი,
  • 2 ჩ/კ გამაფხვიერებელი და
  • მარილი.
მომზადება: ერთმანეთში აურიეთ ფქვილი, მარილი გამაფხვიერებელი და შაქარი. ცალკე ჯამში ერთმანეთში აურიეთ იოგურტი და ზეთი, ნელ-ნელა შეურიეთ იოგურტის მასას ფქვილის მას. მოზილეთ ცომი, გადაიტანეთ ფქვილმოყრილ ზედაპირზე, გაყავით 8-10 ნაწილად, მიეცით ფუნთუშების ფორმა და გადაიტანეთ პერგამენტდაფენილ ღუმელის ტაფაზე. შეგიძლიათ ღუმელში შედგმამდე ფუნთუშები შაქარში ამოავლოთ. აცხვეთ 210-220 გრადუსზე 20-25 წუთის განმავლობაში, დაბრაწვამდე. ამ ფუნთუშას ცომში შეგიძლიათ დაუმატეთო ჩირები, ვანილი და სხვა გულსართი თქვენი სურვილისამებრ.
კატეგორია: დესერტები | დაამატა: aks75 (13.03.2017) | ავტორი: ფუნთუშას რეცეპტი
ნანახია: 2202 | ტეგები: დესერტები, ფუნთუშა, გემრიელი რეცეპტი, funtushebis recepti, რეცეპტები, კულინარული საიტი, desertebis momzadeba | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
avatar