მთავარი » სტატიები » დესერტები

ნაყინის რეცეპტი

ნაყინის მომზადება

ინგრედიენტები:

  • რძე - 0,5 ლ
  • შაქარი - 150 გრ
  • კვერცხის გული - 3 ცალი
  • მაღალპროცენტიანი ნაღები - 300 მლ
  • ვანილი - 1 შეკვრა

მომზადების წესი: 1. გაათბეთ რძე 36 გრადუსამდე, გადმოდგით ცეცხლიდან, დაუმატეთ კვერცხის გულები და ათქვიფეთ. 2. უყავით შაქარი და ვანილი. შემოდგით ორთქლის აბაზანაზე თან ურიეთ, მასა რომ გასქელდება გადმოდგით და გააგრილეთ. 3. კარგად ამოიყვანეთ მაღალპროცენტიანი ნაღები. ფრთხილად შეურიეთ უკვე მომზადებულ მასას და შედგით საყინულეში რამოდენიმე საათი. (გაყინვის პერიოდში საჭიროა ამოურიოთ 3-4 ჯერ) გემრიელად მიირთვით !

კატეგორია: დესერტები | დაამატა: aks75 (08.06.2017) | ავტორი: ნაყინის მომზადება სახლის პირობებში
ნანახია: 1775 | ტეგები: ნაყინის მომზადება, კულინარია, nayini, გემრიელი რეცეპტები, ნაყინი, gemrieli receptebi, nayinis recepti | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar